Events

Maak als eventorganisator gebruik van de vele gezichten van domein De Vijvers. Trek de kaart van de buitenbeleving en bepaal zelf op welke manier u hier een invulling aan geeft. Een brede waaier aan diverse evenementen vinden hun weg naar deze unieke plek, waarbij - ongeacht welke activiteit - de vijvers en de bossen steeds het decor vormen voor een onvergetelijk moment. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom voor de organisatie van een privé-evenement op het domein.

Geniet samen met uw genodigden in alle exclusiviteit van de schoonheid die zich uitstrekt over 84 hectare ongerepte natuur. Wenst u een zomeravond om te toveren in een idyllisch plaatje of gaat u liever voor een actieve teambuilding?
U bepaalt hoe uw event eruit ziet!

Bedrijfsevenementen

Nodig uw werknemers of zakenrelaties uit voor een onvergetelijk event. Deze keer geen platgetreden paden of een doorsnee eventlocatie, maar een setting die indruk maakt en onmiddellijk doet verlangen naar al hetgeen er te zien en te beleven valt op en rond het water van domein De Vijvers.

Geef het event vorm op basis van uw eigen wensen en houd de touwtjes zelf in handen tijdens de organisatie ervan.

Privé-evenementen

Een bijzondere gelegenheid verdient een even uitzonderlijke plaats om samen met vrienden of familie het moment te delen. Organiseer uw familie- of verjaardagsfeest te midden van de natuur en dompel iedere genodigde onder in een sfeer van ‘bohemian chique’ en ‘the outside life’. Maak zelf de keuze of u de kaart trekt van een gastronomisch diner bij restaurant Colette of een gezellige BBQ onder de sterren. De setting van De Vijvers zal mee de toon zetten voor een geslaagd event, dat nog lang zal herinnerd worden door uw gasten.

Een combinatie met een overnachting in onze luxe glampingtenten maakt het verhaal helemaal compleet.

Huwelijken

Een trouwfeest dat net dat tikkeltje anders is, in een verborgen natuurdomein van 84 hectare? Met de uitgestrekte waterpartijen en het imponerende landschap is domein De Vijvers het gedroomde decor voor een huwelijksdag. Een ceremonie, brunch, afternoon tea, uitgebreide receptie, gastronomisch diner, BBQ onder de sterren, nakaarten aan het kampvuur,… De Vijvers heeft alles in huis voor een droomfeest, op elk moment van de dag.

Dankzij de aanwezigheid van de glamping kunnen uw gasten in alle rust en comfort ter plekke overnachten.

Teambuildings

Versterk het groepsgevoel tussen uw werknemers en organiseer een (meerdaagse) teambuilding te midden van een groene oase. Deze keer hoeft u niet naar de Ardennen te rijden, maar kan u terecht op een centrale ligging tussen Antwerpen en Hasselt. Domein De Vijvers biedt de sfeer en omgeving van ongerepte natuur en is het geknipte terrein om outdoor teambuildingactiviteiten te organiseren. Qua activiteiten ben je deze keer niet beperkt tot het vasteland. Ook de vijvers behoren tot het mogelijke actieterrein. Spanning en plezier verzekerd!

Een greep uit de diverse teambuildingactiviteiten die kunnen plaatsvinden op het domein: laser kleiduifschieten, yoga, drone vliegen, Expeditie Robinson, hindernissenparcours, vlotten bouwen, oriëntatieloop, kajakken, spel zonder grenzen, urban golf, …

Sportevenementen

Bent u op zoek naar een nieuwe dimensie voor de organisatie van uw sportevenement? Of bent u eerder fan van onbekend terrein, waarbij het landschap mee vorm geeft aan de buitenbeleving? Domein De Vijvers is de geknipte locatie om uw genodigden te laten sporten op een autovrij en afgesloten terrein. Zo is er de standaard aanwezigheid van een volledig uitgetekend parcours voor een offroad triatlon. Dit is een unieke beleving, waarbij de deelnemers alle uithoeken van het domein ontdekken en de nodige actie beleven op dit uitdagend parcours.

Het strand is ook de geknipte plaats voor een beachvolleybaltornooi of voor andere activiteiten waarbij u het zand tussen de tenen wenst te voelen.

Een greep uit de diverse sportactiviteiten die kunnen plaatsvinden op het domein: mountainbike, openwaterzwemmen, oriëntatieloop, triatlon, beachvoetbal, volleybal, urban golf, …

Culinaire concepten

Domein De Vijvers is op korte termijn uitgegroeid tot een gastronomische hotspot, mede dankzij de aanwezigheid van sterrenrestaurant Colette. Het uitzonderlijke kader van het domein zorgt voor een culinaire trip, die al start bij het oprijden van de lange oprijlaan en doet verlangen naar al hetgeen er te zien en te beleven valt op alle vlakken. Ben je zelf het creatieve meesterbrein achter een uniek culinair concept dat nog op zoek is naar een bijzondere locatie? Kom alvast eens langs voor een prospectieronde en maak kennis met de vele mogelijkheden van het terrein.

Outdoor concerten

Als concertorganisator kies je met De Vijvers voor een niet alledaagse locatie, die ongetwijfeld zal verbazen door de setting van het domein. De verschillende evenementenpleinen lenen zich perfect tot de organisatie van intimistische optredens met voldoende open ruimte. Je kan steeds terugvallen op de magnifieke setting waarbij een uitzicht over de vijvers nooit ver weg is.

Family days

Rol de rode loper uit voor uw werknemers en hun gezin tijdens een onvergetelijke familiedag. Hét moment om de verbondenheid met het bedrijf te versterken en iedereen, van jong tot oud, een beleving voor te schotelen die lang zal blijven hangen. Domein De Vijvers biedt alvast de nodige ingrediënten om een boeiend programma uit te werken. Laat je creativiteit als eventorganisator de vrije loop en ga aan de slag met de vele mogelijkheden die het terrein rijk is.