Faciliteiten

Het ongerepte karakter van De Vijvers hoeft niet te betekenen dat er van een blanco blad moet worden vertrokken bij de organisatie van een evenement. Het domein beschikt over een resem standaardfaciliteiten, zodat er op een vlotte en efficiënte manier kan worden gewerkt gedurende het ganse traject. Als een voormalig publiek recreatiedomein kan men hier bogen op een weldoordacht terrein. De infrastructuur alsook de ruimtelijke inrichting zijn dankzij permanente investeringen volledig aangepast aan de noden van vandaag. Domein De Vijvers is een hedendaags belevingspark geworden met oog voor de bezoekers én de natuurlijke omgeving.

Evenementenpleinen

Een van de grote troeven op het domein is ongetwijfeld de uitgestrektheid. Bossen en waterpartijen worden op een evenwichtige manier afgewisseld met ruime grasvelden.

Deze open plekken lenen zich perfect tot volwaardige evenementenpleinen, waar allerhande activiteiten kunnen worden georganiseerd waarvoor vrije ruimte noodzakelijk is.

  • Evenementenplein 'North' - Opp.: 8500 m²
  • Evenementenplein 'South' - Opp.: 11.000 m²
  • Natuurgebied 'East' - Opp.: 19.000 m²
  • Evenementenplein 'West' - Opp.: 5000 m²
  • Natuurgebied 'Garden of Eden' - Opp.: 13.000 m²
Restaurant Colette

De gastronomische meerwaardezoeker zal niet van een kale reis terugkomen na een bezoek aan domein De Vijvers. Sinds 2020 heeft sterrenrestaurant Colette* hier zijn nieuwe thuis gevonden en dit ging niet onopgemerkt voorbij. Culinaire recensenten worden steeds met verstomming geslagen door de verfijnde keuken van chef Thijs Vervloet en het prachtig uitzicht vanop het terras. Met 2 Michelinsterren en een 16,5/20 in de Gault&Millau-gids, wordt onmiddellijk duidelijk dat hier geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Het restaurant kan op vraag exclusief gereserveerd worden voor uw genodigden.

Voor info en reservaties kan u surfen naar www.restaurantcolette.be.

Strand

Het ultieme zomergevoel op domein De Vijvers wordt ontegensprekelijk gecreëerd door de aanwezigheid van het fijn zandstrand aan de waterkant. Met een oppervlakte van 9000 m² is er voldoende plaats om meerdere activiteiten tegelijkertijd te laten verlopen.

Of laat jouw genodigden proeven van de zuiderse sfeer met een ondergaande zon tijdens een receptie of zittend diner ‘on the beach’.

Parking

Domein De Vijvers is vlot bereikbaar per wagen. Op het terrein zijn uitgebreide parkeermogelijkheden aanwezig.

Parkingcapaciteit: + 1000 wagens

Voorzieningen voor uw event

Het leven van de eventorganisator wordt op domein De Vijvers heel wat gemakkelijker gemaakt met het voorhanden zijn van diverse nutsvoorzieningen. Zo kan u terugvallen op onder andere de aanwezigheid van stroompunten en wateraansluitingen op diverse locaties.

Indien gewenst kan u ook de hulp inroepen van extra eventmanagers of stagehands ter plekke.